Arrangementen

Jaques Vriens - Grootmoeders grote oren (i.s.m. Bibliotheek De Kempen)

Datum: Sep 27, 2017 15:00:00
Details :

Jaques Vriens - Grootmoeders grote oren (i.s.m. Bibliotheek De Kempen)

In ‘Grootmoeders grote oren’ vertelt kinderboekenschrijver Jacques Vriens bekende en minder bekende sprookjes, zonder daarbij het origineel uit het oog te verliezen, waarbij humor en spanning elkaar afwisselen. In deze klank- en kleurrijke voorstelling speelt hij  twee sprookjes met prachtige muziek van Ernst Jansz.   

De twaalf broers
In het grappige maar ook griezelige sprookje ‘De twaalf broers’ wil  de koning Albertus na twaalf zonen, nu eindelijk wel eens een dochter. Als die eenmaal geboren wordt, moeten haar broers  maken dat ze wegkomen.

De kikkerkoning
In ‘De kikkerkoning’ verliest de verwende prinses Rosalinde haar gouden bal. Een kikker helpt haar om die terug te krijgen, maar onder wel héél bijzondere voorwaarden.

Een familievoorstelling van een klein uur voor kinderen vanaf 5 jaar én hun (groot-)ouders. Maar óók oudere kinderen zullen heel veel plezier beleven aan deze spannende en geestige voorstelling.


De pers over deze voorstelling:

  • 'Vriens kruipt in tal van personages en vertelt en speelt zo spannend en zo geestig dat hij de zaal een uur lang in zijn ban  weet te houden. Ondertussen wordt er ook nog getoverd met  licht, muziek en geluid' - Eindhovens Dagblad
  • 'Hij weet met weinig middelen een hele wereld op te roepen. Een bijzondere voorstelling voor kinderen én volwassenen.' - De Stem

Woensdag 27 september 2017

Aanvang: 15.00 uur

Entree gratis

Voor meer info kijkt u op de website van 't Schouw: klik hier

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info