Arrangementen

Katinka Polderman - Polderman tiert welig

Datum: Oct 7, 2017 20:30:00
Details :

Katinka Polderman - Polderman tiert welig

Al ruim tien jaar geldt droogkloot Polderman als één van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse en Vlaamse theaters. Toch maakte ze al vier voorstellingen vol vrolijk cynisme, subtiele lompheid, doortimmerde liedjes en hilarische oneliners.
En Polderman tiert welig voort, ook in dit vijfde programma. Niet met stemverheffingen en schreeuwerij, maar met krulletters, goed gerijmde liedjes en vakkundig afgewogen woorden. Want áls Polderman tiert, dan tiert ze welig.

De vijfde theatershow van Katinka Polderman handelt over terrorisme, vluchtelingen, de drang naar veiligheid, hekjes en verkeersborden, babyboomers maar ook over het moederschap.

In deze voorstelling met een bingomolen, een stapel liedjes en vrolijke Japanse muziek is niets zeker, behalve dat het toeval een grote rol speelt.

Onverstoorbaar * Gortdroog * Licht absurdistisch * Hilarisch en Ontroerend

De pers over deze voorstelling:

  • “Polderman behoort tot de besten in het liedjesvak.” - NRC
  • "Kenmerkende onderkoelde humor. Haar liedjes blijven haar sterkste troef.” - Telegraaf
  • "Gortdroge geestigheid, chaos, ongemak en juweeltjes van liedjes.” - Algemeen Dagblad
  • "Het is Polderman ten voeten uit: met een pesterig lachje en laarzen vol Zeeuwse zuigende klei over je schoongeboende keukenvloer banjeren.” - Theaterkrant

 

Zaterdag 07 oktober 2017

Aanvang: 20.30 uur

Kaarten v.v.k. 16,- euro

Kaarten kassa 18,- euro

Voor meer info en het bestellen van kaarten zie de website van 't Schouw, klik hier

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info