Arrangementen

Leonard Cohen Tribute band - Ïn my secret life

Datum: Nov 5, 2017 14:30:00
Details :

Leonard Cohen Tribute band - Ïn my secret life

Onder de titel ‘In my secret life’ speelt het tienkoppig orkest Leonard Cohen Tribute band een eerbetoon aan de op 7 november 2016 overleden zanger, dichter en schrijver. Onvergetelijke songs zoals Suzanne, So Long Marianne en Hallelujah worden afgewisseld met minder bekend materiaal in een sfeervolle setting.

De band geeft de songs een eigen schwung en de liedjes worden op passende wijze verhalend aan elkaar gesmeed.

Over de Leonard Cohen Tribute Band
Het begon ooit met een kleine stille wens van muzikant Rinus van den Boomen: wat nummertjes spelen van zijn idool Leonard Cohen. Het groeide zoetjesaan uit tot een mooie, complete act die zonder actieve werving het ene na het andere leuke optreden binnenhaalt. Pure, oprechte liefde voor Cohens bijzondere muziek is een verbindende factor.

Van elk optreden weten ze inmiddels een intieme sfeervolle happening te maken. Mooi en ontroerend voor zowel Cohen fans als diegenen die niet direct iets met zijn muziek hebben.

 

Zondag 05 november 2017

Aanvang: 14.30 uur

Kaarten v.v.k. 18,- euro

Kaarten kassa 20,- euro

Voor meer info en het reserveren van kaarten zie website 't Schouw, klik hier


Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info