Arrangementen

Els de Schepper - Red mij!

Datum: Dec 15, 2017 20:30:00
Details :

Els de Schepper - Red mij!

De Schepper is officieel terug! En hoe! Na een korte cabaretpauze bracht ze vorig jaar haar nieuwe show ‘Red mij!’ voor steevast uitverkochte zalen. Keer op keer bracht ze niks dan de waarheid en bekoorde ze haar publiek van begin tot einde. Maar niet getreurd als je daar zelf nog niet bij kon zijn, want ze herneemt deze topvoorstelling nog voor een laatste keer dit theaterseizoen.

In ‘Red mij!’ roept Els het publiek op om haar – hoe kan het ook anders – te redden. Van de overload aan rommel in elke gemiddelde handtas en alle bagage die je in je leven verzamelt. Van de steeds sneller voorbijrazende tijd. En soms misschien een heel klein beetje van zichzelf.

Op haar beurt brengt ze echter redding voor haar toeschouwers door ze een onvergetelijke avond te bezorgen. Met de perfecte balans tussen emotie, publieksinteractie en echte ambiance bewijst ze weer maar eens waaraan ze haar naam als leading lady van de Vlaamse humor verdiende. Om van de prachtig geschreven en gezongen liedjes nog maar te zwijgen.

Over Els de Schepper
Els de Schepper heeft een indrukkend podiumpalmares: televisie, musicals (met o.a. een glansrol in Piaf), lezingen, theater én muziek. Het best is ze echter gekend om haar krachtige en succesvolle onewomanshows, een woord dat bijna speciaal voor haar werd uitgevonden. Met haar laatst nieuwe single 'Kom uit de Kast' uit de voorstelling ‘Red mij!’ veroverde ze bovendien in enkele weken de Vlaamse hitlijsten.


De pers over 'Red mij!'

  • "Dit was haar beste show ooit" - Anja Daems (Radio 2)
  • "Mooie en integere momenten, in een show waarin Els de Schepper de zaal regelmatig aan het bulderlachen kreeg" - Guy Van Vliet (Gazet van Antwerpen)

 

Vrijdag 15 december 2017

Aanvang: 20.30 uur

Kaarten v.v.k. 20,- euro

Kaarten kassa 22,- euro

Voor meer info en het bestellen van kaarten zie website 't Schouw, klik hier

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info
Volgende >

Reusel Kermis - The RedBand

Datum: 8 september 2018

Reusel Kermis - Adje Palen

Datum: 9 september 2018

Jochen Otten - Troosten

Datum: 22 september 2018

Het Muizenhuis door Mariska Simon

Datum: 3 oktober 2018

Leon van der Zanden - Kameleon

Datum: 24 november 2018

Mathilde Santing - Happy Holidays

Datum: 9 december 2018