Arrangementen

Tigre Blanco - Tijgersnest

Datum: Feb 23, 2018 20:30:00
Details :

Tigre Blanco - Tijgersnest

Tigre Blanco maakt broeierige rocksongs, waarin americana, flamenco, filmmuziek, gypsy en soul een duister verbond aangaan. Muziek die klinkt als de soundtrack van een nieuwe ‘paellawestern’ van regisseur Quentin Tarantino: filmische akoestische rockmuziek met een rauwe twist.

Een vergelijking met artiesten als Calexico, Johnny Cash, Nick Cave, Leonard Cohen en Tom Waits wordt vaak gemaakt maar deze band valt niet in een hokje te plaatsen. Van ingetogen rauwe man met gitaar die je ziel naar huis zingt, tot ruigere rocknummers met scheurende gitaren en krijsend Hamond orgel. Noem het Tarantino muziek met een gypsy soul.

Een theatraal decor van licht, video en aankleding zorgt voor het gevoel van een rokerige nachtclub ergens aan de Mexicaanse grens. Glazen tequila en de geur van heet zweet, je verkoopt er je ziel aan de Duivel. In 'Het Tijgersnest' nemen de muzikanten van Tigre Blanco je mee naar vervlogen tijden: een nachtelijk drank bacchanaal in de coulissen van een rondreizend circus.

Soms hoor of zie je iets wat je direct overdondert.
Wij waren verkocht. Ongelooflijk anders en uniek!

 

Vrijdag 23 februari 2018

Aanvang: 20.30 uur

Kaarten v.v.k. 18,- euro

Kaarten kassa 20,- euro

Voor meer info en het bestellen van kaarten zie website 't Schouw, klik hier

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info