Arrangementen

Jeroen Kant, Bjorn van der Doelen & Mathijs Leeuwis - Drie vrienden

Datum: Mar 3, 2018 20:30:00
Details :

Jeroen Kant, Bjorn van der Doelen & Mathijs Leeuwis - Drie vrienden

Drie muzikale boezemvrienden. Stuk voor stuk vooraanstaande muzikanten. De drie heren delen hun liefde voor muziek, het leven en het alcoholische drankje. Björn uit Eindhoven, Mathijs en Jeroen uit Tilburg. Ieder bewandelt zijn eigen muzikale kronkelpad, maar op verschillende kruispunten komen ze elkaar tegen. Het belangrijkste is dat ze allemaal erg goed zijn in het vertellen van hun goudeerlijke verhalen.

Björn van der Doelen is bekend geworden als voetballer (o.a. PSV en NEC), maar ondertussen al jaren een vaste waarde in het muzieklandschap. Afgelopen seizoen was hij op tour met Guus Meeuwis langs alle clubzalen. Zijn album 'Caballero Zonder Filter' is in vele eindlijstjes beland.

Jeroen Kant is winnaar van de Nekkaprijs 2015/2016, winnaar publieksprijs van ‘De Grote Prijs Van Nederland’ 2011. Deed in 2013 mee aan ‘De Beste Singer Songwriter Van Nederland, speelde theater- en clubtours en festivals als Zwarte Cross en Into The Great Wide Open. Hij speelde vier jaar op rij met veel succes eenmansvoorstellingen elfdaagse ‘Theaterfestival Boulevard’ in Den Bosch.

Mathijs Leeuwis heeft zich na een carrière als liedjesschrijver, waarmee hij o.a. de Grote Prijs van NL won en op Lowlands stond, ontpopt tot begenadigd componist voor dansen theatervoorstellingen die o.a. spelen op Theaterfestival Boulevard en CEMENT.

Nu met z'n drieën op één podium: kwaliteit van de bovenste plank.

 

Zaterdag 03 maart 2018

Aanvang: 20.30 uur

Kaarten v.v.k. 16,- euro

Kaarten kassa 18,- euro

Voor meer info en het bestellen van kaarten zie website 't Schouw, klik hier

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info