Arrangementen

Ellen Dikker - Buitenspel

Datum: Mar 31, 2018 20:30:00
Details :

Ellen Dikker - Buitenspel

Zij is innemend, intelligent en heeft achter de lach een hoop te vertellen, schreef De Volkskrant na een van de vier voorstellingen van Ellen Dikker te hebben gezien. Nu is het tijd voor nummer vijf: 'Buitenspel'. Die titel heeft alles te maken met de ‘Kleine Messi’ die Ellen thuis heeft rondlopen en waar ze elke week een column over schrijft in Het Parool. Deze columns worden dit jaar gebundeld in een boek.

Ja, het gaat goed met comédienne pur sang (AD) Ellen Dikker. Soms heeft ze alleen het idee dat niet alleen haar zoontje maar ook zij weleens 'Buitenspel' staat. Haar vijfde solovoorstelling gaat over winnen of verliezen. Over slagen en mislukken. Doorploeteren en aanmodderen. Omdat we graag succesvol willen zijn. Maar wanneer ben je geslaagd? Als je in een groot huis woont met een Audi voor de deur? Als je veel facebookvrienden hebt? Of als je kinderen ergens in uitblinken? We gaan allemaal voor de hoofdprijs. Willen meetellen. Maar waarom lijk je soms buitenspel te staan? En is dat erg?

Ellen zet in 'Buitenspel' de spelregels naar haar eigen hand. Met haar innemende persoonlijkheid, spitse zelfspot en geestige typetjes bouwt Ellen een universum waarin ieder buitenbeentje een glansrol mag spelen. Omdat winnaars soms verliezen en losers kunnen winnen.


De pers over Ellen Dikker:

  • “Ze observeert scherp…met gezonde zelfspot en ironische schetsen.” - Dagblad van het Noorden
  • “Het lijkt op een avondje lichtvoetig amusement, maar Ellen Dikker is meer, veel meer ... Zij is innemend, intelligent en heeft achter de lach een hoop te vertellen.” - Volkskrant
  • “Comédienne pur sang” - Algemeen Dagblad

 

Zaterdag 31 maart 2018

Aanvang: 20.30 uur

Kaarten v.v.k. 16,- euro

Kaarten kassa 18,- euro

Voor meer info en het bestellen van kaarten zie website 't Schouw, klik hier

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info