Arrangementen

Reusel Kermis Zaterdag - Red Band

Datum: Sep 9, 2017 21:00:00
Details :

Reusel Kermis Zaterdag - Red Band

Vernieuwde RedBand terug in de Kei.

Na een jaartje afwezigheid treedt the RedBand weer op met Reusel Kermis! Op zaterdagavond 9 september staan ze op het podium in de Kei op hun oude vertrouwde plek, maar... met een vernieuwde stijl, veel nieuwe nummers én een nieuwe muzikant! De nieuwe sound bestaat uit lekkere Soul Classics uit de jaren 60 met een link naar de Disco die daaruit voortvloeide uit de jaren 70. Guud Krekels op saxofoon voegt een extra dimensie toe, waardoor de lekkere dansbare muziek je in een feestelijke stemming brengt.

The RedBand wil hun plezier in het maken van muziek overdragen aan het publiek om zo iedereen, inclusief zichzelf, een gezellige, swingende avond te bezorgen! Ben je erbij? Ze spelen vanaf 21.00 uur!

 

The RedBand

Zaterdag 9 september 2017

Aanvang: 21.00 uur

Entree: gratis

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info