Arrangementen

Reusel Kermis Maandag - Reusel Kermis zoals het was

Datum: Sep 11, 2017 14:00:00
Details :

Reusel Kermis Maandag - Reusel Kermis zoals het was

Heb je af en toe ook heimwee naar de Kermis zoals het vroeger was? Het was een beetje intiemer en elk cafeetje had zijn eigen ambiance en sfeer. Vriendenclubs en familie trokken rond, gingen gezellig met elkaar aan tafels zitten, een pintje drinken, wat dansen. De muziek was wat minder hard dus er kon volop gebuurt en gezeverd worden over van alles en nog wat. Je wist nooit precies wat er weer ging gebeuren of wie je nog meer tegen zou komen... en dat was net het leuke!

Maandag 11 september gaan we die tijden in De Kei laten herleven. De sfeer van weleer wordt neergezet door 'De Kreek en zijn Gasten'. Er is gezellige muziek, de beste nummers van 50 jaar 'Kermis a GoGo', tijd en ruimte voor een praatje, een prijsdansje, een hapje, een kleine stunt en wie weet wat nog meer.... vanaf 14.00 uur tot.....? gaan we ouderwets los!

 

Maandag 11 september 2017

Aanvang: 14.00 uur

Entree: gratis

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info