Arrangementen

Vernice & Friends editie 12

Datum: Nov 17, 2017 21:00:00
Details :

Vernice & Friends

Ook op deze avond zal de band Vernice terugkeren met hun inmiddels welbekende concept. Zij zullen deze avond een aantal sets spelen in semi-akoustische huiskamersferen. Rockbalads en pop klassiekers passeren de revue.

Zoals gewoonlijk worden zij vergezeld door andere gastbands, ook deze zullen semi-akoestische sets neerzetten. Lekkere luistermuziek.

Deze keer sluiten de volgende gasten aan:

Mrs P. Rules! Reusel kan zich opmaken voor een optreden van internationale allure. Zwarte haren, hoge hakken en altijd, maar dan ook altijd, rode lippen. Vastberaden en niet ontziend. Mrs P. Rules! is in town, en zij verteld verhalen, echte verhalen. Vol passie en melancholie. Mrs P. (zang) wordt muzikaal bijgestaan door Tiny der Kinderen (akoestische gitaar en backing vocals) en Jos der Kinderen (bluesharp en cajon).

Gewoon doe, na jaren actief te zijn geweest achter de schermen van "Nacht voor Oranje" dacht het viertal van "Gewoond doen" dat het tijd werd om zelf een band te formeren. Jack de Graaf daarover: "ik had altijd vele hobby's en bezigheden, maar muziek maken was een rode draad die telkens weer terug kwam. Ik begon met het bespelen van een accordeon, daarna de contrabas en daarbij nog de zang. Jeanne, mijn vrouw, speelt naast zang nog de gitaar en Ine van Loon de drums en de contrabas. We schrijven onze eigen teksten en spelen vooral wat we leuk vinden." Gewoon doen dus, muziek met een sausje van cabaret.

 

 

Vrijdag 17 november 2017

Aanvang: 21.00 uur

Entree: gratis

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info