Arrangementen

Kiek op muziek 2018 (show 2)

Datum: Apr 14, 2018 20:00:00
Details :

REUSEL IN KIEK OP MUZIEK

editie Reusel-de Mierden

Volle zalen, een enorm enthousiast publiek en vele verzoeken om herhaling. Het is duidelijk, tijd voor een 2e Kiek op Muziek. Kiek op Muziek, wat houdt dat in? Heel gewoon, op groot scherm worden foto's getoond uit en over gemeente Reusel-de Mierden, ondersteund door muziek van muziekvereniging Concordia. Het resultaat is een prachtige avond over en door ons eigen dûrpke. Een gemeente om trots op te zijn!
Inmiddels zijn de repetities in volle gang en worden de allermooiste foto's geselecteerd. Wij zijn er klaar voor! U ook?
Omdat niet alleen Reusel ons veel te bieden heeft, maar Hooge Mierde, Lage Mierde en Hulsel natuurlijk ook, is het thema van deze "Kiek op muziek" Reusel - de Mierden, en verdelen we onze aandacht over de gehele gemeente. Niet alleen de prachtige natuur wordt in beeld gebracht, maar ook onze industrie en streekproducten. Natuurlijk mogen ook onze fantastische dorpsfeesten niet ontbreken. Deze sfeervolle beelden worden ondersteund door onze speciale gasten, de High Mierd Band. Gegarandeerd feest dus! 
Mis het niet en bestel tijdig uw kaarten.
Toegangsprijs: € 5 inclusief koffie of thee; datum: vrijdag 13 april, zaterdag 14 april; aanvang: 20.00 uur.

 

Zaterdag 14 april 2018

Zaal open: 19.00 uur (gratis kop koffie/thee bij binnenkomst)

Aanvang: 20.00 uur

Entree: 5,- euro

kaartverkoop: TIP Reusel-De Mierden, CC De Kei, CC de Schakel, kiekopmuziek2018@gmail.com.

 

met medewerking van, ’t Fotoclubke, muziekvereniging Concordia, de High Mierd Band

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info