Arrangementen

Pinkstermarkt Muziekfestival 2018

Datum: May 20, 2018 13:00:00
Details :

1e pinksterdag

Terras met live muziek bij cultureel centrum “de Kei”

Tijdens de braderie op 1e pinksterdag wordt het terras bij cultureel centrum de Kei weer gezellig ingericht en zal er van 13:00 tot 18:00 live muziek zijn.

 

Rode draad is de band Vernice.

Vernice is bekend van hun kenmerkende semi-akoestische muziek en harmonieuze samenzang waarmee ze tot ver buiten de regio op de podia staat. Het repertoire is breed en omvat zowel “(g)oud” materiaal van Crosby Stills Nash & Young en Eagles, als eigen meerstemmige arrangementen van recente nummers van b.v. Miss Montreal, Racoon, The Common Linnets. Daarnaast passeren ook lekkere meezingers van o.a. Guus Meewis en Nick & Simon de revue. Na een druk programma van optredens in de regio is de band nu weer eens te beluisteren op het thuishonk.

 

Naast Vernice zal het Moergestelse duo Maaike & Jean-Marc acte de présence geven. Zangeres Maaike wordt op gitaar begelid door Jean-Marc. Ze maken sfeervolle muziek die perfect past op het gezeillige terras.

 

Gastoptredens

Tijdens bovengenoemde optredens wordt er ruimte gemaakt voor gastoptredens van enkele jonge lokale muzikanten. Voldoende reden om een bezoekje te brengen aan de pinksterbraderie en en-passant te komen genieten van de live muziek bij het terras van cultureel centrum “de Kei”.

Graag tot 1e pinksterdag.

 

 

 

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info
Volgende >

Reusel Kermis - The RedBand

Datum: 8 september 2018

Reusel Kermis - Adje Palen

Datum: 9 september 2018

Jochen Otten - Troosten

Datum: 22 september 2018

Het Muizenhuis door Mariska Simon

Datum: 3 oktober 2018

Leon van der Zanden - Kameleon

Datum: 24 november 2018

Mathilde Santing - Happy Holidays

Datum: 9 december 2018