Arrangementen

Vernice & Friends

Datum: Oct 26, 2018 20:00:00
Details :

Live muziek in de Kei

Vernice & Friends

o.a. met gastzangeres Hilde van Gompel

Op vrijdag 26 oktober kan men in de Kei weer genieten van live muziek. Vernice verzorgt de basis, en geeft daarbij ruimte voor gastartiesten. Dit keer met Hilde van Gompel en drie jonge talenten uit regio; Maud van Kol, Lisa van der Net, en Lynn Wassing.

Hilde van Gompel

Een bekend gezicht keert terug bij Vernice and friends. De Reuselse zangeres Hilde van Gompel is bekend van haar optredens als leading lady bij de coverband Swizzle en bij soulband Satellite seven. De soul en rock stroomt door haar aderen, en haar optredens stralen altijd plezier en energie uit. Nu on-stage bij Vernice & Friends, de soul en rock verpakt in een semi-akoustisch jasje, met begeleiding van Vernice.

Podium 10 talent

In de afgelopen 10 jaar heeft Vernice regelmatig het podium vrijgemaakt voor jonge talenten uit de Podium 10 “stal”.  Ook deze keer is met ondersteuning van bandcoach Jeroen Molenschot weer een schitterende set in elkaar gezet. Maud, Lisa en Lynn laten zich zich zowel solo als samen van hun beste muzikale kant zien. In diverse bezettingen brengen de meiden bekende popsongs, sommige in een compleet eigen uitvoering andere als een op het eerste gehoor simpele cover, maar steeds met passie en liefde voor de muziek. Zeker de moeite waard om deze jonge talenten te horen en te zien.

 

Natuurlijk zal Vernice zelf deze avond ook een deel van de muzikale invulling verzorgen. Het repertoire bevat zowel hits van o.a Ed Sheeran, Miss Montreal, Blackbird en John Mayer, alsook enkele “gouden” pareltjes van o.a. Travelin Wilburys en Jackson 5.  Alles uitgevoerd met de van Vernice zo bekende harmonieuze samenzang.

Kom ff sfeer (en een pintje) proeven.

Aanvang 21:00 uur, gratis entree !

Graag tot vrijdag 26 oktober  in de Kei.

 

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info