Arrangementen

Een Scheve Schaats (show 1 - avond)

Datum: Dec 21, 2018 20:00:00
Details :

Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 december is het weer zover. Het gezelschap van Semtertainment, wederom in een unieke samenstelling, strijkt dan neer in de Kei voor de opvoeringen van Een Scheve Schaats.

 

Met een vernieuwde versie van de klucht waarmee het Theater van de Lach furore maakte willen de spelers een ode brengen aan de onlangs overleden koning van de klucht, John Lanting.

 

De spelers komen wederom uit alle hoeken van de Kempen. Sjef van der Heijden en Frank Adriaansen uit Lage Mierde, Maurice Sanders en Marjon Vosters uit Reusel, Erik Vrijsen, Tina Brouwers en Sem van den Borne uit Bladel, Sandra Tielemans en Paul Brandes uit Bergeijk en als regisseur Toon van Overdijk uit Netersel!

 

In een Scheve Schaats maken we de avonturen mee van Bennie Bastenberg, die via een advertentie wordt opgeroepen om zich te melden bij zijn oude werkgever. Bennie's schildersbaas vergezelt hem als 'adviseur', omdat hij vermoedt dat bij dhr. van Galen wel het een en ander te halen is. Vervolgens loopt de avond toch net iets anders dan verwacht...

 

Tickets zijn vanaf nu te reserveren via de site, klik hier. Vrijdag en zaterdag begint de voorstelling om 20.00 uur. Zondag is een matinee om 14.00.

 

Wij zien u dan!

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info

Maestro Concert Concordia

Datum: 18 mei 2019

Pinkstermarkt Muziekfestival

Datum: 9 juni 2019 00:00 tot 23:59

Terrastheater 2019

Datum: 7 juli 2019