Arrangementen

Multiple Choice

Datum: Feb 23, 2019 21:00:00
Details :

Optreden Multiple Choice in de Kei

REUSEL - De band Multiple Choice speelt zaterdagavond 23 februari in cultureel centrum de Kei in Reusel. Het optreden vindt plaats in het café en er is een dansvloer aanwezig. Dus wie wil kan zich uitleven op aanstekelijke hits waarbij eigenlijk niemand stil bij kan blijven staan. Multiple Choice werd opgericht in 1986 en geboekt in binnen- en buitenland, maar was hier in de regio toch vooral bekend van optredens in de plaatselijke discotheken en op de Kempische kermissen. Ook Reusel werd regelmatig aangedaan door de band. Na een afscheidsoptreden in 1992 in gemeenschapshuis den Tref in Hapert werd de band opgeheven en gingen alle bandleden hun eigen weg in andere formaties. Maar na een geslaagd reünie-optreden in 2015 werd besloten om een doorstart te maken.

Op de playlist staan nog altijd stevige nummers van Toto, Dire Straits en The Cutting Crew maar ook hits van Terence Trend d’Arby en Jamiroquai, waarop lekker gedanst kan worden.

Bandleden Carlo Leijten (drums/zang), Arthur Morpey (bas/zang), Carl Smetsers (toetsen/zang) en Lowie Seuntjens (gitaar/zang) hebben er zin in en hopen zaterdag 23 februari in de Kei in Reusel veel bekende gezichten van vroeger terug te zien tijdens hun optreden. Carlo tikt rond 21.00 uur af voor het eerste nummer en de entree is gratis

 

Vrijdag 23 februari 2019

Café open: 20.00 uur

Aanvang: 21.00 uur

Entree: gratis

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info