Arrangementen

Pinkstermarkt Muziekfestival

Datum: Jun 9, 2019 00:00:00
Details :

1e pinksterdag

Terras met live muziek bij cultureel centrum “de Kei”

Tijdens de braderie op 1e pinksterdag wordt het terras bij cultureel centrum de Kei weer gezellig ingericht en zal er van 13:00 tot 18:00 live muziek zijn.

 

Rode draad is de band Vernice.

Vernice is bekend van hun kenmerkende semi-akoestische muziek en harmonieuze samenzang waarmee ze tot ver buiten de regio op de podia staat. Deze keer spelen ze weer eens “thuis” bij de Kei in Reusel.

Het repertoire is breed en omvat zowel “(g)oud” materiaal van Crosby Stills Nash & Young, the Scene en Jackson 5 als ook hits van o.a. Ed Sheeran, Miss Montreal en John Mayer. Daarnaast passeren ook lekkere meezingers van b.v.  Guus Meewis en Nick & Simon de revue. Alles semi-akoestisch uitgevoerd met de van Vernice zo bekende samenzang.

 

Nova

Muziekgroep Nova heeft in de 10 jaar dat men bestaat al diverse schitterende zang&dansshows gemaakt. Naast de zangkwaliteiten valt daarbij op dat de groep relatief jong, maar wel zelf sturend is. De creatieve invulling wordt in overleg met dirigente Rosa Willemsen gedaan. De groep heeft een natuurlijk verloop, blijft daardoor fris, en staat altijd open voor nieuwe zangtalent.

Tijdens dit terrasconcert zullen Eline Tenbült, Michelle van Limpt, Anne Vissers, Britt de Graaf, Yvanna Bierens, Lieke van Raak en Daniëlle Lavrijsen een deel van het Nova repertoire laten horen. Onder begeleiding van Rosa nemen zij het publiek mee in de muziekwereld van Nova.

 

Voldoende reden om een bezoekje te brengen aan de pinksterbraderie en en-passant te komen genieten van de live muziek bij het terras van cultureel centrum “de Kei”.

Graag tot 1e pinksterdag.

 

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info
Volgende >

Feestavond 20 jaar 't Schouw!

Datum: 21 september 2019

Patrick Nederkoorn - Ik betreur de ophef

Datum: 28 september 2019

Mark van de Veerdonk - Geen Viking

Datum: 12 oktober 2019

Joris Linssen en Caramba - RAAK!

Datum: 19 oktober 2019

Ed Struijlaart - Gitaarmannen

Datum: 26 oktober 2019

Piepschuim - Grote woorden

Datum: 16 november 2019

The Legends - Swingin' in New Orleans

Datum: 24 november 2019

Begijn le Bleu - Toch bedankt

Datum: 14 december 2019

The Bluebettes - Best of the Sixties

Datum: 4 januari 2020