Arrangementen

Karin Bruers - Love is Wonderful! (Show 1 van 2)

Datum: Sep 26, 2020 19:00:00
Details :

Love is Wonderful!

Karin Bruers is cabaretière, sociaal ondernemer en schrijver.
Ze is inmiddels toe aan haar 7e show. Love is Wonderful! was de eerste zin die Karin in haar leven las, op de boekentas van haar oudere broer. ‘Kaatje, wat is love?’ vroeg hij haar te pas en onpas en dan antwoordde ze verrukt: ‘Wonderful’.
‘Kaat, wat is love?’ vroeg-ie haar pas nog. Ze antwoordde bedrukt: ‘Gelul’ en begon aan haar derde chocoladebol.

Eten is er genoeg in Karins leven, maar liefde… daar zal ze geen obesitas van krijgen. Wist u dat een baby die wel eten krijgt, maar géén liefde eerder overlijdt dan een baby die wél liefde krijgt, maar geen eten? Het is een slagveld in de liefde. De vijand? De zeven hoofdzonden. In Love is Wonderful! worden ze één voor één gefileerd. Niet schrikken als Karin u af en toe kopje onderduwt, da’s lief bedoeld!

Voor de laatste info omtrent de voorstellingen en voor het reserveren van tickets gaat u naar de site van 't Schouw, klik hier
Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info