Arrangementen

Erik Brey - Vanuit de vrouw

Datum: Oct 3, 2020 20:30:00
Details :

Vanuit de vrouw

Als performer vind je soms een lied zo prachtig, maar kun je het als man niet zingen omdat het echt vanuit een vrouw is geschreven.
‘The man that got away’( zo mooi gezongen door Judy Garland) kun je als (hetero) man niet uitvoeren. Soms kun je de vrouw/man-rol omdraaien, maar een man zal niet zo gauw zingen ‘I feel pretty, oh so pretty’? ‘Mad about the boy’ kun je proberen om te draaien naar ‘Mad about the girl’, maar je voelt dat ‘t toch niet echt klopt.

Toch is dit wat Erik Brey in seizoen 2020/21 gaat doen. Een selectie van liedjes die eigenlijk alleen door vrouwen gezongen kunnen worden, die hij gewoon als man gaat zingen.
En daarbij natuurlijk de vraag: wat maakt zo’n lied nou een vrouwen-lied? En wat zegt dat over de vrouw? En over de man?

Erik Brey gaat zich dat allemaal afvragen, vanachter de piano, in vele soorten muziekstijlen, vertalingen en bewerkingen.
Uiteraard met veel humor, en met de kwaliteit die van deze ervaren entertainer verwacht mag worden.

Voor de laatste info omtrent de voorstelling en voor het reserveren van kaarten gaat u naar de site van ’t Schouw, klik hier

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info