Arrangementen

Middelbare meiden - Effe lekker emmeren

Datum: Apr 17, 2021 20:30:00
Details :

De cabaretières Annemarie Henselmans en Hanny Kroeze en de musici Rob Roeleveld en Rob Hogenkamp vormen samen al zo’n dikke 12 jaar ‘de Middelbare Meiden’ na een eerdere jarenlange samenwerking in theater-restaurant ‘de Suikerhof’ in Amsterdam.

Ze hebben hun sporen in de theaterwereld eerder al wel enigszins verdiend met een Pall Mall Exportprijs, een Louis Davids-prijs en een Edison en vervolgens als Middelbare Meiden met jaar na jaar volle zalen en enthousiaste publieksreacties.

Zij staan garant voor een enthousiaste voorstelling met een hoog niveau aan tekst, muziek en spel in een vorm die doet denken aan het ensemblecabaret van de jaren ’70 en spreekt in het bijzonder de vrouwelijke én mannelijke 35+ cabaretliefhebbers aan.

Voor de laatste info omtrent de voorstelling en het reserveren van kaarten gaat u naar de site van ’t Schouw, klik hier

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info