Arrangementen

Guido Heeneman - Portraits of Tomorrow

Datum: Dec 13, 2020 14:30:00
Details :

Portraits of Tomorrow

Guido Heeneman is een naam die waarschijnlijk niet meteen herkenning oproept maar waarschijnlijk heeft iedereen wel eens een compositie van hem langs horen komen.
Hij ontving voor het programma Krabbé zoekt Picasso een Buma Award. Je kunt ook composities van hem gehoord hebben in de vorm van leaders, herkenningstunes en audiomuziek bij programma’s als Jinek, GTST en The Talent Project.

Waar Guido in zijn dagelijkse werk vertrekt vanuit televisiebeelden, is het proces voor Portraits of Tomorrow nu omgedraaid: “Ik probeer mijn boodschap extra kracht te geven met het gebruik van visuals.”
Tijdens Portraits of Tomorrow maakt het publiek een reis langs verschillende emoties en momenten uit het leven. De combinatie van prachtige beelden en dromerige muziek zorgt ervoor dat je voor even uit je drukke bestaan wordt gehaald.
Guido creëert met zijn show letterlijk innerlijke rust in de chaos van elke dag en raakt je tegelijkertijd met zijn muziek rechtstreeks in je ziel.

Voor de laatste info omtrent de voorstelling en het reserveren van kaarten gaat u naar de site van ’t Schouw, klik hier

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info

Guido Heeneman - Portraits of Tomorrow

Datum: 13 december 2020

Kiki Schippers - Meer

Datum: 19 december 2020