Arrangementen

Wouter Hamel - Nightclub

Datum: Feb 20, 2021 20:30:00
Details :

Wouter Hamel - Nightclub


Nightclub

Creatieve omzwervingen en uitdagingen doen een mens groeien, maar veranderen niet wie je in het diepst van je hart bent. Een decennium nadat hij met zijn succesalbums Hamel en Nobody's Tune zijn muzikale bakens plaatste in het gebied waar jazz en pop elkaar ontmoeten, keert hij terug naar zijn muzikale oerbron zijn popgeoriënteerde avonturen, zoals zijn nieuwe album Boystown (2019) laat horen.

 

Wouter Hamel's Nightclub is een theaterprogramma waarin het publiek zich in een opwindende nachtclub uit het midden van de vorige eeuw waant, maar met een moderne twist.
Hamel en zijn band halen hun inspiratie uit de jazzy pop uit de jaren '30 tot '50, strooien daar muzikaal een jaren '70 saus overheen en brengen het met impulsen uit velerlei andere stromingen zelfverzekerd de 21ste eeuw in.
Nightclub is een programma waar de speelsheid én kunde van afdruipt. Een speels, virtuoos en meeslepend muziekspektakel, zoals alleen Wouter Hamel dat kan brengen.

Voor de laatste info omtrent de voorstelling en het reserveren van kaarten gaat u naar de site van ’t Schouw, klik hier

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info