Arrangementen

Tigre Blanco - Radio Blanco

Datum: Apr 24, 2021 20:30:00
Details :

Tigre Blanco - Radio Blanco


Radio Blanco

Na de succesvolle Tijgersnest tournee, een extravagante nachtclub show die drie jaar op rij langs de grotere theaters van Nederland reisde, is de Eindhovense band Tigre Blanco terug met een gloednieuwe show: Radio Blanco.
Eeuwige roem, snel geld, geleend talent en de zoektocht naar succes...dat zijn de actuele thema’s die terugkomen in een spannend hoorspel dat Radio Blanco heet. Een sferische roadmovie waarbij jij als publiek op de passagiersstoel zit van de verteller

Tigre Blanco: cajon, bas, gitaar en de mix van vrouwelijke jazzy vocalen en de warme, Tom Waits-achtige stem van frontman Quintijn Lohman, zorgen voor een niet te categoriseren mix van jazz, rock en soul. ‘Gipsy Soul Music’, zoals de band het zelf omschrijft. Tigre Blanco combineert het beste van meerdere werelden en brengt een mix van muziek, storytelling en visueel entertainment.

 

Voor de laatste info omtrent de voorstelling en het reserveren van kaarten gaat u naar de site van ’t Schouw, klik hier

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info