Arrangementen

Alexander Broussard - The Billy Joel Experience

Datum: May 7, 2022 20:30:00
Details :

The Billy Joel Experience

Billy Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt alle kanten van het pop-spectrum, van klassieke meezingers als "The Piano Man" tot swingende rockers "My life" en "Only the good die young" en prachtige ballads als "Honesty". Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy (71) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken.

Zanger en pianist Alexander Broussard en de vijfkoppige live band '003' vonden het tijd voor een welverdiende ode.

Alexander Broussard is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer met een indrukwekkend cv (Najib Amhali's PlusSupportAct, Crazy Pianos, De Corona's, Twarres, e.a.).

Met zijn band '003' bracht hij een vijftal singles en een live album uit, tot gemeenschappelijk werd besloten het Billy Joel repertoire onderhanden te nemen.

Klik hier voor een voorproefje!

NB: deze voorstelling stond eerder gepland op 13 maart 2021; uw oude kaartjes blijven geldig.

 

Kaarten zijn beschikbaar via 't Schouw, klik hier

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info