Arrangementen

Reuselse Muziekavond 10-06-22

Datum: Jun 10, 2022 20:00:00
Details :

De Reuselse muziekavond

 

Het evenement vindt plaats in de Kei te Reusel. We starten om 20.00 uur, en het programma loopt door tot 01.30 uur. Dus als je een goede zitplaats wil zorg dan dat je tijdig aanwezig bent. Zou je zelf, of onder begeleiding van Willton, ook eens muziek willen maken tijdens een van deze avonden neem dan contact op met Ton Lavrijsen. Heb je iets te vieren dan is dit de perfecte gelegenheid, neem hiervoor contact op met Joost Gevers. De onderstaande muzikanten hebben hun medewerking toegezegd om er een gezellige en muzikale avond van te maken. Willton (rode draad), JohnNotLennon en Trio Anderszum.

John NotLennon

We hebben John NotLennon wederom bereid gevonden om deze avond samen met ons in te vullen. Zijn vorige optreden, inmiddels al weer enkele jaren geleden i.v.m. Corona was zo goed ontvangen dat we blij zijn dat hij op ons verzoek positief heeft gereageerd. John zijn wieg stond in Nederland, maar zijn hart ligt in Liverpool. Al sinds zijn prille jeugd is hij in de ban van The Beatles en Rock & Roll. Tijdens zijn optreden neemt John NotLennon je mee terug naar de fifties en sixties. Met een vleugje Buddy Holly, en een snufje Paul Anka en heel veel Beatles.

 

Trio Anderszum

Jos van den Hollander, Kees Tops , en Henk van de Put vormen het trio Anderszum en hebben hun kwaliteiten op muzikaal gebied al vele malen laten horen. Mogelijk gaan ze ons wederom verrassen met een gastoptreden.

Willton

Met muziek uit de jaren 70, 80 die al menigmaal hun muziek ten gehore hebben gebracht op diverse muziekavonden. De bezetting wordt gevormd door Ankie Lepelaars-Lavrijsen (Zang, piano en dwarsfluit), Wil van Dijsseldonk (Gitaar en zang), Ton Lavrijsen (Zang en Cajon), en Hans van de Pol (Gitaar en zang).

Door de sluiting van de Kei i.v.m. de geplande nieuwbouw zijn we momenteel in onderhandeling met de gemeenschapshuizen in Hooge- en Lage Mierde om dit evenement voort te kunnen zetten. De eerste artiesten hebben zich  inmiddels al weer aangemeld voor 3 september in de Schakel.

 

 

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info

Terrastheater 2022

Datum: 26 juni 2022 00:00 tot 23:59

Musical groep 8 Leilinde

Datum: 19 juli 2022 00:00 tot 23:59