Arrangementen

Vernice & Friends 09-12-22

Datum: Dec 9, 2022 20:30:00
Details :

Live muziek met

Vernice, Dunglish, PVC en Lenny van den Hout

Vrijdag 9 december, c.c. de Kei Reusel

Op vrijdag 9 december staat een Vernice & Friends muziekavond gepland waarbij Vernice voor het eerst zal aantreden in de nieuwe bezetting. De rest van het programma biedt  leuke en breed gevarieerde muziek met nummers van Jim Groce tot Thin Lizzy, en als afsluiter een vette set van Lenny van den Hout.

Vernice: voor insiders is al een tijdje bekend dat de bezetting van Vernice is uitgebreid met de muzikale kwaliteiten van Gerard van Gompel. Met zijn jarenlange ervaring als drummer bij feest- en showband Satisfy is hij een welkome aanvulling. Gerard is met o.a. Podium 10 nog steeds druk in de weer met- en voor de muziek, maar was de afgelopen jaren zelf niet actief als muzikant. Augustus 2022 besloot hij om bij Vernice in te stappen, en hij past daar perfect met zijn percussie en vooral met zijn zangstem. Deze avond zal de premiere zijn van Vernice in de nieuwe bezetting met Gerard.

Dunglish bestaat uit Jos Theuws uit Bergeijk en Ger Cremers uit Riethoven. Twee akoestische gitaren en een Americana voice. Beiden zijn al jaren als zanger/gitarist bezig in diverse bandjes, en nu sinds een paar maanden samenspelend als duo.

Jos en Ger vonden elkaar al snel in het te spelen repertoire: Singer Songwriter/Americana liedjes. Denk aan Jim Croce, Fred Eaglesmith of Townes van Zandt. Soms een uitstap variërend van een classic uit de 60’s / 70’s tot Nederlandstalig in het genre van de Dijk.

PVC (Piet Vosters Collective) bestaat uit gitarist Kay Roymans, bassist Jorg van de Ven, drummer Max van de Weem, zanger Ruud Kneefel  en gitarist Piet Vosters. PVC speelt zowel een elektrische- als een akoestische Thin Lizzy set. Wil je de jaren 80 rock van Phill Lynott c.s. nog eens live tot je laten doordringen zoals o.a. Dancing in the moonlight, The boys are back in town, Jailbreak, Whiskey in The Jar…. kom dan naar dit akoestisch optreden van PVC.

 

Lenny van den Hout was voorheen o.a. leadzangeres bij Driepalmennunbok. Na een aantal muzikale rust, vindt Lenny het nu tijd om een weer eens van zich te laten horen. Ze brengt een set met zowel ballads als up-tempo nummers van o.a. Anouk, Keane, Mike Oldfield, Stevie Ann en Fleetwood Mack. Ze wordt daarbij begeleid door enkele leden van Vernice + Jan Aarts op bas.

 

Een mooie gelegenheid om onder het genot van een pintje te genieten van live muziek.

Tot vrijdag 9 december, c.c. de Kei in Reusel.

Aanvang 20:30 uur. Gratis toegang.

 

Mogelijkheden
Mogelijkheden

Café 't Kiezeltje is voor verschillende gelegenheden te gebruiken. U kunt hierbij denken aan reünies, verjaardagen, buffetten, (brabantse) koffietafels, jubilea, buurtfeesten, recepties, bruiloften enzovoorts. Het café wordt gezellig ingericht en aangekleed. U kunt zelf bepalen hoeveel stoelen of tafels u wilt.

Meer info
Contactinfo
Contact

Cultureel Centrum "De Kei"

Kerkplein 69

5541 KB Reusel

Tel.: 0497-641484

Meer info

Vernice & Friends 09-12-22

Datum: 9 december 2022

Harmonie concordia - Film Concert

Datum: 10 december 2022 00:00 tot 23:59

Klimop show 2022 (1 van 2)

Datum: 21 december 2022 00:00 tot 23:59

Klimop show 2022 (2 van 2)

Datum: 22 december 2022 00:00 tot 23:59